AEG L6TBN6400 - 6000 serie - ProSense - Wasmachine
AEG L6TBN6400 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6TBN6400 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

749,00

Meer informatie

De AEG L6TBN6400 is een bovenlader wasmachine, die beschikt over programma’s met onder andere; Synthetica, Delicaat en een Anti-Allergie programma. De beladingssensoren van ProSense meten de hoeveelheid was en past daar de optimale tijd en het water-en energieverbruik op aan voor het beste resultaat. Wil je een programma later starten? gebruik dan de startuitstel. De klep van de bovenlader heeft een SoftOpen-systeem, die zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting. Met het LiquiSystem ga je optimaal om met vloeibaar wasmiddel.
Voordelen Beladingssensoren van ProSense
Startuitstel
LiquiSystem, optimale wasmiddel dosering
Nadelen Maakt met een geluidsniveau van 79 dB veel geluid tijdens centrifugeren
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Bespaar energie en tijd De wasmachine van AEG beschikt over een aantal eco-programma’s, die energiebesparend werken. Met Eco TimeSave bespaar je ook nog eens tijd. Deze programma’s zijn te combineren, waardoor je sneller en energiezuiniger kan wassen.
SoftOpen systeem De bovenlader is ontworpen met een SoftOpen-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de klep van de wasmachine een zachte sluiting heeft, waardoor je het veilig met één hand kan bedienen. Dit systeem werkt dus veiliger, maar ook een stukje stiller.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
LiquiSystem, optimaal gebruik van wasmiddel De LiquiSystem van AEG zorgt voor een optimaal gebruik van vloeibaar wasmiddel. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel die toegediend wordt in de wasmachine. Dit zorgt voor de perfecte was resultaten.
Kenmerken van de AEG L6TBN6400
Bovenlader – ProSense technologie – Groot display – Inverter motor met 10 jaar garantie – Woolmark Blue gecertificeerd – Startuitstel – Eco TimeSave – Automatische trommel positionering – LiquiSysteem – AquaControl – Overloopbeveiliging – SoftOpen-systeem
Functies en programma’s op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, 20min 3Kg, Outdoor, Duvet, Easy Iron, Centrifugeren/Pompen, Anti-Allergie
Eco TimeSave programma’s
Startuitstel