AEG L6TBN62K - ProSense - Wasmachine
AEG L6TBN62K – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6TBN62K – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

629,00

Meer informatie

De AEG L6TBN62K is een bovenlader wasmachine, die beschikt over programma’s met onder andere; Synthetica, Delicaat en een Jeans programma. De beladingssensoren van ProSense meten de hoeveelheid was en past daar de optimale tijd en het water-en energieverbruik op aan voor het beste resultaat. Wil je een programma later starten? gebruik dan de startuitstel. De klep van de bovenlader heeft een SoftOpen-systeem, die zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting.
Voordelen Startuitstel
Beladingssensoren van ProSense
SoftOpen-systeem
Nadelen Beschikt over een kleine trommel met een vulcapaciteit van 6 kg
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Bespaar energie en tijd De wasmachine van AEG beschikt over een aantal eco-programma’s, die energiebesparend werken. Met Eco TimeSave bespaar je ook nog eens tijd. Deze programma’s zijn te combineren, waardoor je sneller en energiezuiniger kan wassen.
SoftOpen systeem De bovenlader is ontworpen met een SoftOpen-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de klep van de wasmachine een zachte sluiting heeft, waardoor je het veilig met één hand kan bedienen. Dit systeem werkt dus veiliger, maar ook een stukje stiller.
Kenmerken van de AEG L6TBN62K
ProSense technologie – Eco TimeSave programma’s – Startuitstel – SoftOpen-systeem – Bovenlader – Woolmark Blue gecertificeerd – Automatische trommel positionering – Overloopbeveiliging – AquaControl
Functies en programma’s op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Aan/Uit, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Easy Iron, Delicates, WoolSilk, Duvet, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Kort intensief, Jeans, Cotton 20, Sport, 20min 3Kg
Eco TimeSave optie
Startuitstel