AEG L6FBXXL - 6000 serie - ProSense - Wasmachine
AEG L6FBXXL – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6FBXXL – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

699,00

Meer informatie

De AEG L6FBXXL wasmachine beschikt over een wascapaciteit van maar liefst 10 kg om veel te wassen in één keer en heeft programma’s voor onder andere; Synthetisch, delicaat en een Anti-Allergie programma, om extra hygiënisch te wassen. De ProSense technologie zorgt dankzij de beladingssensor voor de optimale wastijd, waterverbruik en energieverbruik. Wil je later een programma starten? kies dan voor de startuitstel. Om tijd en energie te besparen kan je programma’s verkorten met de Eco TimeSave functie.
Voordelen Grote vulcapaciteit van 10 kg
ProSense, beladingssensoren
Anti-Allergy programma
Nadelen Beschikt niet over een trommelreinigingsprogramma
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Was nog sneller met Time Care Heb je snel schone en fris wasgoed nodig? dan kan je kiezen voor één van de korte wasprogramma’s. Zo is er een kort programma van 30 minuten en één van 15 minuten. Met de Timemanager-functie verkort daarnaast de standaard cyclustijd tot 50%.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
Kenmerken van de AEG L6FBXXL
10 kg vulcapaciteit – ProSense – Groot display – ÖKOInverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – Anti-Allergy Vapour – SoftPlus – AquaStop – Overloopbeveiliging – Eco TimeSave – Woolmark Blue – Onbalans correctiesysteem – Kinderbeveiliging – Sensorgeregelde waterdosering
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Delicates, WoolSilk, Outdoor, 20min 3Kg, Duvet, Easy Iron, Centrifugeren/Pompen, Anti Allergy Vapour, Eco 40-60, Katoen, Synthetica
Optie extra spoelen & Anti-schuim spoelsysteem
Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.
Overige functies: Aan/uit, SoftPlus, Start/Pauze, Temp selectie, Startuitstel, Tijdsbesparing, Vlek/Voorwas