AEG L6FBNAUTO - ProSense - AutoDose - Wasmachine
AEG L6FBNAUTO – ProSense – AutoDose – Wasmachine

AEG L6FBNAUTO – ProSense – AutoDose – Wasmachine

799,00

Meer informatie

Dankzij de AutoDose automatische wasmiddeldosering, heb je met de AEG L6FBNAUTO wasmachine altijd de optimale hoeveelheid wasmiddel. De ProSense zorgt met de beladingssensoren voor het optimale tijd en water-en energieverbruik. Sluit programma’s af met stoom door middel van ProSteam, waardoor je minder hoeft te strijken en bedien voor nog meer gemak de wasmachine met de handige My AEG Care-app op je telefoon. Liever later een programma starten? gebruik dan de startuitstel functie.
Voordelen AutoDose, automatische wasmiddeldosering
Grote trommel van 9 kg
My AEG Care-app
Nadelen Tussentijds was toe voegen niet mogelijk
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
AutoDose, automatische wasmiddeldosering Dankzij de sensoren van de AutoDose hoef je nooit meer zelf te berekenen hoeveel wasmiddel je nodig hebt. Deze sensoren berekenen de juiste hoeveelheid wasmiddel en-verzachter. Hierdoor is over-en onderdoseren verleden tijd. Dankzij de juiste hoeveelheid, blijft kleding langer mooi en was je met een nog beter resultaat.
Verbinden met de app via WiFi Deze wasmachinegaat mee met de technologische ontwikkelingen. Het is namelijk mogelijk om de wasmachine te verbinden met de My AEG Care-app via WiFi. Bekijk op afstand allerlei instellingen, adviezen of stel de beste programma’s in. Deze functie zorgt voor nog meer gemak in huis.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Sneller Eco wasprogramma Met het Eco wasprogramma wordt er energie bespaart. Het Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kan je de ECO- en TImeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige en snelle wasbeurt.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Kenmerken van de AEG L6FBNAUTO
ProSense – AutoDose – WiFi connectivity – Groot display – ÖKOInverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – Anti-Allergy programma – AquaStop – SoftPlus – My AEG Care app – Eco TimeSave – Kinderbeveiliging – Machine Clean – Sensorgeregelde waterdosering – Woolmark Blue – AquaControl
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Working Clothes, Gordijnen, Spoelen, Afpompen, Centrifugeren, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, Anti-Allergy Vapour, 20min 3Kg, Outdoor, Easy Iron, Centrifugeren/Pompen, Machine Clean, Jeans, Denim, Bed Linen, Duvet, Sport, Microfibre, Towels, Fleece
Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.
Optie extra spoelen