AEG L6FBN8600 - ProSense - Wasmachine
AEG L6FBN8600 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6FBN8600 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

619,00

Meer informatie

De AEG L6FBN8600 wasmachine, beschikt over een wascapaciteit van maximaal 8 kg en heeft programma’s voor onder andere; Synthetisch, delicaat en een Anti-Allergie programma, om extra hygiënisch te wassen. De ProSense technologie zorgt dankzij de beladingssensor voor de optimale wastijd, waterverbruik en energieverbruik. De ProTex trommel beschermd je kleding beter tijdens het wassen. Wil je later een programma starten? kies dan voor de startuitstel.
Voordelen ProSense beladingssensor
Startuistel
Is met label B energiezuinig
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee. ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Kenmerken van de AEG L6FBN8600
ProSense – ÖKOInverter motor – ProTex trommel – Overloopbeveiliging met AquaControl – Woolmark Blue – Startuitstel – Extra spoelen – Optie vlekken behandelen – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging
Functies en programma’s op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60 – Katoen – Synthetisch – Delicaat – Wool/Zijde – 20min 3 kg – Katoen 20 – Easy Iron – Anti Allergie – Centrifugeren/pompen
Optie extra spoelen
Optie vlekken behandelen