AEG L6FBN8400 - 6000 serie - ProSense - Wasmachine
AEG L6FBN8400 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6FBN8400 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

561,75

Meer informatie

De AEG L6FBN8400 wasmachine, beschikt over een wascapaciteit van maximaal 8 kg en heeft programma’s voor onder andere; Synthetisch, delicaat en een Anti-Allergie programma, om extra hygiënisch te wassen. De ProSense technologie zorgt dankzij de beladingssensor voor de optimale wastijd, waterverbruik en energieverbruik. De ProTex trommel beschermd je kleding beter tijdens het wassen. Wil je later een programma starten? kies dan voor de startuitstel.
Voordelen Startuitstel
Anti-Allergie met stoomtoevoeging
ProSense, beladingssensor
Nadelen Geeft niet aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Kenmerken van de AEG L6FBN8400
ProSense – Vulcapaciteit van 8 kg – Display – ÖKOInverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – Anti-Allergy Vapour – AquaStop – ProTex trommel – Woolmark Blue – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, 20min 3Kg, Cotton 20, Easy Iron, Anti Allergy Vapour, Centrifugeren/Pompen
Optie vlekken behandelen
Optie extra spoelen
Zijde programma
Anti-schuim spoelsysteem