AEG L6FBK84W - 6000 serie - ProSense - Wasmachine - NL/FR
AEG L6FBK84W – 6000 serie – ProSense – Wasmachine – NL/FR

AEG L6FBK84W – 6000 serie – ProSense – Wasmachine – NL/FR

628,90

Meer informatie

De AEG L6FBK84W wasmachine beschikt over een vulcapaciteit van 8 kg, waarmee je relatief veel in één keer kunt wassen. Met de ProSense technologie wordt de lading gemeten, waarop vervolgens de wastijd en energie-en waterverbruik op wordt aangepast. Bescherm je kleding nog beter met de speciaal ontworpen ProTex trommel en wil je op een later moment het programma starten? kies dan voor de functie uitgestelde start. Omdat de AEG wasmachine over een inverter motor beschikt, werkt de wasmachine stiller en duurzamer.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Kenmerken van de AEG L6FBK84W
ProSense technologie – Inverter motor – ProTex trommel – Woolmark Blue – Uitgestelde start – wascapaciteit van 8 kg – Onbalans correctiesysteem – Anti-schuim spoelsysteem – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging
Functies en programma’s op de AEG wasmachine
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Gemakkelijk strijken, Delicaat, WoolSilk, Machine Clean, Zwieren/Pompen, Spoelen, Anti-allergie, Jeans, Sport, Katoen 20°, 20min 3Kg
Optie extra spoelen
Optie vlekken behandelen
Programma zijde