AEG L6FBK84BW - ProSense - Wasmachine
AEG L6FBK84BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

AEG L6FBK84BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

599,00

Meer informatie

Deze AEG L6FBK84BW wasmachine beschikt over een Anti-Allergy programma, waardoor je wasgoed nog hygiënischer kan wassen. Aan het einde van het programma wordt er stoom bij toegevoegd. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. De ProTex trommel beschermd het wasgoed, waarbij de inverter motor de prestaties van de wasmachine verbeterd door minder slijtage en minder trillingen. Wil je een programma op een ander moment starten? gebruik dan de startuitstel.
Voordelen Anti-Allergy met stoomtoevoeging
Startuitstel 1-24 uur
ProSense, beladingssensoren
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Bepaal zelf je starttijd De wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.
Kenmerken van de AEG L6FBK84BW
ProSense – ÖKOInverter – Startuitstel – Anti-Allergy programma – 3 wandige toevoerslang – Display – ProTex trommel – 10 jaar garantie op de motor – Woolmark Blue – Optie vlekken behandelen – Onbalans correctiesysteem – Kinderbeveiliging
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Gemakkelijk strijken,
Delicaat, WoolSilk, Machine Clean, Zwieren/Pompen, Spoelen, Anti Allergy
Vapour, Jeans, Sport, Katoen 20°, 20min 3Kg
Optie vlekken behandelen & extra spoelen
Startuitstel