AEG L6FBI84BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR
AEG L6FBI84BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

AEG L6FBI84BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

558,99

Meer informatie

Deze AEG L6FBI84BW wasmachine beschikt over een toerental van 1400 per minuut. Hierdoor komt je wasgoed nog droger uit je wasmachine. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. De ProTex trommel beschermd het wasgoed, waarbij de ÖKOinverter motor de prestaties van de wasmachine verbeterd door minder slijtage en minder trillingen. Wil je een programma op een ander moment starten? gebruik dan de startuitstel.
Voordelen ProSense, beladingssensoren
Uitgestelde start
Sensorgeregelde waterdosering
Nadelen Geen mogelijkheid tussentijds was toe te voegen
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Kenmerken van de AEG L6FBI84BW
ProSense beladingssensoren – ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie – Overloopbeveiliging met AquaControl – Woolmark Blue – Uitgestelde start – Optie vlekken behandelen – Kinderbeveiliging – Onbalans correctiesysteem – Anti-schuim spoelsysteem – 3 wasmiddel doseerbakjes – Sensorgeregelde waterdosering
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, WoolSilk, 20min 3Kg, Katoen 20°, Gemakkelijk strijken, Anti Allergy Vapour, Zwieren/Pompen
Optie vlekken behandelen
Optie extra spoelen
Uitgestelde start