AEG L6FB86BGV - ProSense - Wasmachine
AEG L6FB86BGV – ProSense – Wasmachine – NL/FR

AEG L6FB86BGV – ProSense – Wasmachine – NL/FR

599,00

Meer informatie

Deze AEG L6FB86BGV wasmachine beschikt over een toerental van 1600 per minuut. Hierdoor komt je wasgoed nog droger uit je wasmachine. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. De ProTex trommel beschermd het wasgoed, waarbij de inverter motor de prestaties van de wasmachine verbeterd door minder slijtage en minder trillingen. Wil je een programma op een ander moment starten? gebruik dan de startuitstel. De wasmachine beschikt ook over het AntiAllergy-programma, die stoom toevoegt om nog hygiënischer te wassen.
Voordelen AntiAllergy programma met stoomtoevoeging
ProSense, beladingssensor
Startuitstel
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddel dosering
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Kenmerken van de AEG L6FB86BGV
ProSense – Groot display – ÖKOinverter motor – 10 jaar garantie op de motor – ProTex trommel – Overloopbeveiliging met AquaControl – Woolmark Blue – Uitgestelde start – Optie vlekken behandelen – Onbalans correctiesysteem – Kinderbeveiliging – Eco TimeSave optie – AntiAllergy met stoomtoevoeging
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, WoolSilk, Outdoor,
20min 3Kg, Duvet, Gemakkelijk strijken, Zwieren/Pompen, Anti Allergy Vapour
Optie extra spoelen
Optie vlekken behandelen