Whirlpool FFD 9458 BSEV NL - Wasmachine voorlader - 9 Kg, B-Label, 1400T, Freshcare+, Aquastop
Whirlpool FFD 9458 BSEV NL – Wasmachine voorlader – 9 Kg, B-Label, 1400T, Freshcare+, Aquastop

Whirlpool FFD 9458 BSEV NL – Wasmachine voorlader – 9 Kg, B-Label, 1400T, Freshcare+, Aquastop

489,00

Meer informatie

Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande wasmachine: kleur wit. Een royale, grote capaciteit van 9,0 kg. B energieklasse. Een snelle en hulpbronefficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert perfecte verzorging van alle stoffen.
6TH SENSE-technologieOntdek de perfecte zorg. Whirlpools beproefde 6TH Sense-technologie gebruikt intelligente algoritmen om wasgoed en stoffen te herkennen en zo automatisch temperatuur, waterniveau en bewegingen aan te passen.
InverterMotorStille werking.
De innovatieve InverterMotor van deze Whirlpool wasmachine is ontworpen om een langdurige, stille werking te garanderen. Geniet van zowel ideale resultaten als stilte.
StoomhygiëneHet wasgoed wordt aan het einde van de wascyclus op de meest natuurlijke en delicate manier ontsmet – zelfs bij wassen op lage temperaturen – zonder chemische toevoegingen. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid en ook nog eens goed voor het milieu,. Deze behandeling verwijdert tot 99,9% van de meest voorkomende bacteriën.
FreshCare+Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma.
Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor uw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel.
Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt uw kleding langer fris. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.
De Freshcare+ behandeling voorkomt onaangename geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Niet in combinatie met programma’s speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.
StoomverversingStoomverversing regenereert de frisheid van uw kledingstukken en voorkomt onnodig wassen. Kleding is in slechts 20 minuten weer klaar om te dragen. De wasmachine genereert een stoomstroom die doordringt in de vezels, verwijdert onaangename geuren, ontspant vezels en maakt plooien glad.
WaterbeveiligingssyseemBescherming tegen lekkage.
De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage.
KinderslotKinderbeveiliging.
Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.
Dagelijks wassenDagelijks moeiteloos de was doen.
Het programma voor je dagelijkse lading wasgoed wast een gemiddelde dagelijkse was van 3,5 kg katoenen en syntetisch wasgoed op 40°C in slechts 60 minuten.
StartuitstelOp maat gemaakt.
De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het programma te starten op een tijdstip dat u het beste past, zodat u tijd en energie kunt besparen.
VoortgangsdisplayIntuïtieve controle.
Met het voortgangsdisplay volg je op een simpele en intuïtieve manier de voortgang van het wasprogramma.
30′ SnelwasSnel resultaat.
Het snelle 30′ snelwasprogramma wast kleine wasjes schoon in slechts 30 minuten.
Display resttijdPerfecte timing.
Het display op de machine geeft weer wat de resttijd van het wasprogramma is. Zo weet je precies wanneer de was klaar is.
Wolprogramma’sDe beste zorg voor wol.
Het wolprogramma, dat goedgekeurd is door The Woolmark Company, biedt je wollen kleding alle zorg die het nodig heeft.
Snel 30’In slechts 30 minuten schone was met het Snel 30’programma.
WaterbeveiligingssysteemExtra veilig.
Deze Whirlpoolswasmachine heeft een waterbeveiliging die lekkage of waterverlies voorkomt.
9kg capaciteitAlle ruimte die je nodig hebt.
Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpoolwasmachine je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.
1400 rpmUitstekende snelheid.
Deze Whirlpoolwasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut.