Siemens WM6HXK76NL - iQ700 - Wasmachine
Siemens WM6HXK76NL – iQ700 – Wasmachine

Siemens WM6HXK76NL – iQ700 – Wasmachine

814,14

Meer informatie

Met de IntelligentDosing automatische wasmiddeldosering van de Siemens WM6HXK76NL wasmachine, heb je altijd de optimale hoeveelheid wasmiddel en gebruik je nooit meer teveel of te weinig. Verkort een programma tot 60% met varioSpeed of gebruik het trommelreinigingsprogramma om de trommel schoon te spoelen. De waveTrommel zorgt voor een betere bescherming en een effectievere was. Ben je was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
Voordelen intelligentDosing, automatische wasmiddeldosering
Home Connect, bediening via app
Hygiëne programma
Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma
intelligentDosing, automatische wasmiddeldosering Met de intelligentDosing automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Siemens wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Hygiëne programma, voor extra hygiëne Het Hygiëne programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Kenmerken van de Siemens WM6HXK76NL
Hygiëne programma – Trommelreinigingsprogramma – Home Connect app – intelligentDosing – TouchControl tiptoetsen – Anti kreuk fase – Bijvulfunctie – LED display – powerSpeed – Trommelverlichting – waveTrommel – Trommelreiniging – antiVibration – waterPerfect Plus – aquaSensor – aquaStop – Signaal einde programma – Kinderbeveiliging – 10 jaar garantie op de motor – iQdrive motor
Programma’s en functies op de Siemens WM6HXK76NL
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Automaat fijn, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, Klaar in, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Extra spoelen, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren