Siemens WM16XMA0FG - iQ700 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM16XMA0FG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM16XMA0FG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

829,00

Meer informatie

Met de Siemens WM16XMA0FG wasmachine kan je met een vulcapaciteit van 9 kg een hele berg was kwijt. Verkort je wastijd met de powerSpeed functie of was in 15/30 minuten. Verwijder gericht de meest vier voorkomende vlekken met de AntiVlekken automaat. Is de trommel vies? maak hem dan schoon via het trommelreinigingsprogramma. De WaveTrommel gaat zacht en efficiënt met wasgoed om, waarbij het waterPerfectPlus systeem de juiste hoeveelheid water toepast. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
VoordelenAnti vlekken automaat
powerSpeed
waterPerfectplus
NadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldosering
TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
WaterPerfect, minimaal waterverbruikDoor het slimme waterPefect Plus systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Versnelde wasprogramma’sDe wasmachine beschikt over twee snelle was programma’s. Versnel het wasprogramma door de varioSpeed-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten met het SpeedPack L een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.
Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
iQdrive, stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Trommelverlichting, voor een beter zichtMet de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderenDeze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Kenmerken van de Siemens WM16XMA0FG
Bijvulfunctie – Trommelreinigingsprogramma – Trommelverlichting – Kinderbeveiliging – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – WaveDrum – powerSpeed – waterPerfectPlus – AntiVlekken automaat – Easy clean wasmiddellade – AntiVibration – LED display – Outdoor programma
Programma’s
Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, Wol-handwasprogramma
Aan, Centrifugeertoerental, enkel spoelen, Extra spoelen, Klaar, Licht strijken, outdoor, Overhemden, Pompen / Centrifugeren, Selecteer vlekken, snel/mix, spoelen, Start / Bijvullen, Super 15 min / Super 30 min, Temperatuurkeuze, varioSpeed, Voorwas
AntiVlekken automaat