Siemens WM14N2M2FG - iQ300 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM14N2M2FG – iQ300 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM14N2M2FG – iQ300 – Wasmachine – Display NL/FR

529,00

Meer informatie

Met de Siemens WM14N2M2FG wasmachine was je tot 8 kg in één keer. Om tijd te besparen kan je nu de SpeedPerfect functie gebruik om programma’s 65% in te korten. Het WaterPerfectPlus systeem zorgt voor het optimale waterniveau en ben je was vergeten? voeg dit dan simpelweg toe via de bijvulfunctie. Door de iQdrive koolborstelloze motor werkt de wasmachine stiller , efficiënter en krachtiger en staat hij steviger dankzij antiVibration.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassenHeb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
WaterPerfect, minimaal waterverbruikDoor het slimme waterPefect Plus systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model droger beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de droger stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
iQdrive, stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Kenmerken van de Siemens WM14N2M2FG
varioSpeed – TouchControl bediening – Bijvulfunctie – LED display – iQdrive – 10 jaar garantie op de motor – waterPerfectPlus – antiVibration – Onbalansherkenning – Schuimherkenning – Kinderbeveiliging
Programma’s
Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Lingerie, Outdoor, Blouses/Overhemden, Donkere was, Snel + Mix, Extra snel 30’/15′, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie)