Siemens WM14LPH7NL - iQ500 - Wasmachine
Siemens WM14LPH7NL – iQ500 – Wasmachine

Siemens WM14LPH7NL – iQ500 – Wasmachine

829,00

Meer informatie

Met een vulcapaciteit van maximaal 10 kg in de Siemens WM14LPH7NL wasmachine kan je veel wassen in één beurt. Er is keuze uit vele programma’s en functies met onder andere; een AllergiePlus programma voor extra hygiëne, een varioSpeed functie om tijd van programma’s in te korten en een trommelreinigingsprogramma om de trommel schoon te spoelen. Dankzij intelligentDosing wordt wasmiddel automatisch gedoseerd en kan je via de Home Connect app de wasmachine op afstand bedienen, zelfs met je stem. Was vergeten? voeg dit toe via de bijvulfunctie.
Voordelen intelligentDosing, automatische wasmiddeldosering
Hygiëne programma
Bediening via de HomeConnect app, ook met stem
Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma
intelligentDosing, automatische wasmiddeldosering Met de intelligentDosing automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
Bediening via de app (met stem bediening) Bedien de wasmachine via een applicatie op je telefoon. Op deze manier heb je altijd toegang tot de wasmachine waar je ook bent. Zo kun je met easyStart het juiste wasprogramma vinden of krijg je een melding zodra er wasmiddel of wasverzachter bijgevuld moet worden. De wasmachine is zelfs met stem te bedienen.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Outdoor programma De wasmachine beschikt over een outdoor- en impregneerprogramma. Door de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt het voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Kenmerken van de Siemens WM14LPH7NL
Hygiëne programma – Bediening via HomeConnect app – varioSpeed – intelligentDosing – Anti kreukfase – TouchControl – Bijvulfunctie – MultiTouch LED display – Trommelverlichting – waveTrommel – Trommelreinigingsprogramma – iQdrive motor met 10 jaar garantie – aquaStop – aquaSensor – waterPerfect Plus – AntiVibration – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma – Outdoor programma
Programma’s en functies op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Automaat fijn, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Outdoor+Impregneren, Afpompen/Centrifugeren, Meer programma’s via Home Connect, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, spoelen, Klaar in, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Kinderbeveiliging, Geheugenfunctie, Remote Start, Spoelen Plus 1+2+3, spoelstop, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
Home Connect: bediening op afstand via de app