Siemens WM14LPH0NL Wasmachine
Siemens WM14LPH0NL Wasmachine

Siemens WM14LPH0NL Wasmachine

899,00

Meer informatie

Bespaar wasmiddel en water met intelligentDosing. Met intelligentDosing bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel uw wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Hierdoor weet u zeker dat u altijd zuinig wast met perfecte resultaten.
iQdrive met 10 jaar garantie. Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.
De waveTrommel wast uw was extreem effectief én voorzichtig. De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van uw wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. Zo weet u zeker dat de droger voorzichtig omgaat met uw delicate kleding.
Bedien uw wasmachine met de Home Connect app. Wasmachines die op wifi aansluitbaar zijn, bieden nieuwe functies voor nog meer flexibiliteit. Door een aantal eenvoudige vragen te stellen over materiaal en kleur, helpt ‘EasyStart’ u het juiste wasprogramma te kiezen. Met Home Connect kan ook eenvoudig het gewenste programma gekozen worden en start de wasmachine waar en wanneer u maar wilt. En automatisch houdt u via de app in de gaten wanneer uw was klaar is, ook als u niet thuis bent.