Siemens iQ700 WM6HXM76NL wasmachine Voorbelading 10 kg 1600 RPM B Wit
Siemens iQ700 WM6HXM76NL wasmachine Voorbelading 10 kg 1600 RPM B Wit

Siemens iQ700 WM6HXM76NL wasmachine Voorbelading 10 kg 1600 RPM B Wit

899,00

Meer informatie

Met deze Siemens WM6HXM76NL Wasmachine met Home Connect bespaar je tijd met de opties van het speedPack en verwijder eenvoudig de 4 meest voorkomende vlekken. De wasmachine werkt stiller dankzij de iQdrive motor en de antiVibration-wand, en bespaart water en energie met het waterPerfect Plus systeem.
speedPack XL, kies wanneer jouw was klaar moet zijn. Verkort de programmaduur met 65%, was maximaal 2 kilo in 15 of 30 minuten óf was tot 5 kilo in slechts 59 minuten schoon. Met speedPack XL heb jij de controle over hoe jij jouw tijd indeelt. De wasmachine past zich naar jouw planning aan in plaats van andersom.
Bedien de wasmachine met de Home Connect app. Wasmachines die op wifi aansluitbaar zijn, bieden nieuwe functies voor nog meer flexibiliteit. Door een aantal eenvoudige vragen te stellen over materiaal en kleur, helpt ‘EasyStart’ je het juiste wasprogramma te kiezen. Met Home Connect kan ook eenvoudig het gewenste programma gekozen worden en start de wasmachine waar en wanneer jij maar wilt. En automatisch hou je via de app in de gaten wanneer jouw was klaar is, ook als je niet thuis bent.
Goed leesbaar en gebruikersvriendelijk bedieningsmenu: LED-display directTouch. Het LED-display directTouch maakt indruk dankzij haar goede leesbaarheid en gebruikersvriendelijke bedieningsmenu. Zonder omweg vindt je wat je zoekt, want je selecteert elke functie makkelijk dankzij de grote knoppen.
iQdrive met 10 jaar garantie. Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loop je dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kan je er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.
Bespaar water en energie, elke wasbeurt opnieuw. Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het gewicht van jouw was. En berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was. Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.
De waveTrommel wast jouw was extreem effectief én voorzichtig. De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van jouw wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. Zo weet je zeker dat de wasmachine voorzichtig omgaat met jouw delicate kleding.
Optimaal zicht op jouw was: trommelverlichting De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra je de deur opent, maar ook als het programma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.
Perfect schone was met 10 kg capaciteit Voor wie grote hoeveelheden het liefst in één keer wast, bieden onze grotere trommels uitkomst. Maar je hoeft niet bang te zijn dat deze minder energiezuinig is. Doordat het waterverbruik continu wordt aangepast op de was, was je ook kleine hoeveelheden energiezuinig. Jouw kleding heeft dan zelfs meer ruimte in de trommel waardoor deze langer meegaat.