☑ A-merk wasmachines

☑ Altijd de laagste prijs dankzij onze vergelijker

☑ Gratis thuisbezorgd

Helpie FAQ

[helpie_notices group_id=’77’/]

wasmachine reinigen

 • Wat is de beste manier om een wasmachine schoon te maken?
  Houd jouw wasmachine altijd goed schoon door regelmatig een lege wasbeurt te draaien met heet water en azijn. Open de wasmachine vervolgens en laat hem een uur lang open staan. Aan het eind van het uur sluit je de kap en laat je de machine een volledige cyclus draaien.
 • Hoe maak ik mijn wasmachine op natuurlijke wijze schoon?
  Ons voornaamste advies om een wasmachine schoon te houden is om het goed bij te houden. Diep reinigen kost behoorlijk wat tijd - en veel azijn - maar het is een proces dat minstens maandelijks moet gebeuren om de groei van bacteriën te voorkomen. Als dat niet lukt, zou een paar keer per jaar voldoende moeten zijn om schimmel buiten de deur te houden.
 • Waar doe je azijn in een wasmachine?
  Om je kleren zachter te maken, kan je azijn toevoegen aan je wasverzachter-dispenser. Om vervelende geuren te bestrijden, voeg je het direct toe aan de wasbak van de wasmachine tijdens de spoelcyclus, of gebruik je het in plaats van gewoon wasmiddel en voeg je het opnieuw toe tijdens de spoelcyclus als je echte stank moet aanpakken.
 • Waarom komt er een rioollucht uit mijn wasmachine?
  De meest voorkomende oorzaken van een wasmachine die naar rioolwater stinkt, zijn verkeerd geïnstalleerde leidingen, verstoppingen in de afvoer of verstoppingen in de ontluchtingspijp. Controleer ook het filter van de wasmachine voor verstoppingen.
 • Hoe vaak moet ik mijn wasmachine reinigen?

  Hoe vaak moet ik mijn wasmachine reinigen?

Vergelijk op prijs

Meerdere aanbieders

Groot aanbod

Maak je keuze

Energiezuinig

Meerdere energieklassen

Vulgewicht

Groot én klein!