Whirlpool vrijstaande wasmachine: 8,0 kg - FFBBE 8638 WV F
Whirlpool vrijstaande wasmachine: 8,0 kg – FFBBE 8638 WV F

Whirlpool vrijstaande wasmachine: 8,0 kg – FFBBE 8638 WV F

437,95

Meer informatie

Deze vrijstaande Whirlpool FFBBE 8638 WV F wasmachine is energiezuinig en heeft een vulcapaciteit van 8 kg. Groot genoeg voor een middel tot groot huishouden. De Whirlpool beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen. Dankzij het hoge toerental van 1600 toeren per minuut beschikt de wasmachine over een zeer krachtige motor.
De beste zorg voor je kleding Iedereen wil de beste zorg voor zijn kleding tijdens het wassen. Dankzij de 6th Sense Technologie ben je hiervan verzekerd, de intelligente sensoren passen programma’s en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading.
Altijd een frisse was Heb je geen tijd om te wachten tot je wasgoed klaar is? Het FeshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Zachte circulaties van de trommel en de kracht van stoom voorkomen dat er onaangenamen geuren in jouw kleding trekken.
Uitgesteld wassen Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De Whirlpool was-droogcombinatie beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen.
Vuilgraad Deze Whirlpool wasmachine detecteert de vuilgraad van het wasgoed en past daar automatisch het wasprogramma op aan.
Extra stille motor De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.