Whirlpool vrijstaande was/droogcombinatie: 9,0 kg - FWDG 961483 WSV EE N
Whirlpool vrijstaande was/droogcombinatie: 9,0 kg – FWDG 961483 WSV EE N

Whirlpool vrijstaande was/droogcombinatie: 9,0 kg – FWDG 961483 WSV EE N

537,68

Meer informatie

Met de Whirlpool was-droogcombinatie FWDG961483WSVEEN kan jij 9 kg wasgoed hygiënisch schoon wassen en 6 kg wasgoed drogen. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt de Whirlpool was-droogcombinatie over een zeer krachtige motor. Met keuze uit 15 programma’s zit er altijd een geschikte was- of droogprogramma bij voor jou.
Houd kleuren langer mooi Wil jij niet dat de kleuren van je kleding vervagen? Met het Colour15° programma blijven felle kleuren en synthetisch wasgoed het best beschermd.
Snel nog even de was doen Heb je haast en wil je snel een lading kleding wassen en drogen? Dat is mogelijk! Het Was&Droog45° programma wast en droogt 1 kg wasgoed in slechts 45 minuten.
6th Sense Technologie Dankzij de 6th Sense Technologie wordt kleding op zijn best verzorgd tijdens het wassen en drogen. Deze technologie zorgt voor meerdere warme luchtstromen die je kleding met absolute delicate zorg drogen.
Geen onaangename geuren in je wasgoed Heb je geen tijd om te wachten tot je wasgoed klaar is? Het FeshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Zachte circulaties van de trommel en de kracht van stoom voorkomen dat er onaangenamen geuren in jouw kleding trekken.
Uitgesteld wassen Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De Whirlpool was-droogcombinatie FWDG961483WSVEEN beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen.