Candy Smart CSTG 28LE/1-47 wasmachine Bovenbelading 8 kg 1200 RPM F Wit
Candy Smart CSTG 28LE/1-47 wasmachine Bovenbelading 8 kg 1200 RPM F Wit

Candy Smart CSTG 28LE/1-47 wasmachine Bovenbelading 8 kg 1200 RPM F Wit

557,00

Meer informatie

Candy Hoover Witgoed, al sinds 1945 een vertrouwd merk!
Wasprogramma’s
Katoen 90 °C | Katoen + Voorwas 60 °C | Eco 40 – 60 °C | 20 °C | Synthetisch 60 °C | Spoelen | Centrifugeren & Afpompen | Jeans 40 °C | Hygiëne 60 °C | Handwas 30 °C | Delicate was 40 °C | Mix & Gekleurd 59′ – 40 °C | Snel 30′ – 30 °C | Puur katoen 59′ – 40 °C
Slim
Candy gelooft in het belang van genieten van je leven, daarom is het nieuwe assortiment wasmachines ontworpen om je kleding gemakkelijk en slim te wassen, waardoor je dag eenvoudiger wordt. Zodat je meer tijd hebt voor jezelf en voor wat je het liefste doet. Laat Candy u helpen bij uw dagelijkse wastaak: de resultaten zullen gewoonweg verbluffend zijn. Groen licht voor comfort en gebruiksgemak: geen tijd, energie, geld of moeite meer verspillen. Profiteer van de voordelen van de verhoogde trommel: u hoeft uw rug niet meer te belasten om uw wasgoed te laden. Candy Smart-wasmachines zijn ook verbonden apparaten: profiteer van NFC-connectiviteit waarmee u uw waservaring eenvoudig en rechtstreeks vanaf uw smartphone kunt verbeteren.
Vermindert afval
Onze machines verminderen het elektriciteitsverbruik. Gevoelige gewichtssensoren detecteren de wascapaciteit en passen automatisch de hoeveelheid water en elektriciteit aan. Met onze machines kan een halve lading tot 70% minder water, tijd en elektriciteit kosten!
Bespaar tijd met snelle programma’s
Snel maar efficiënt wassen? Met onze huidige levensstijl besteden we niet veel tijd aan huishoudelijk werk, daarom bieden Candy-wasmachines je de keuze uit 4 wasbeurten in minder dan een uur en 100% efficiënt.
Verleng de levensduur van uw wasmachine
Met de functie SLIM ONDERHOUD wordt het onderhoud van uw machine heel eenvoudig. Hiermee kunt u een volledige diagnose van de wasmachine starten om de gezondheidstoestand te controleren en indien nodig een onderhoudscyclus te starten.
Houd alles onder controle
De functie “Mijn statistieken” toont u al het verbruik van uw meest gebruikte programma’s om water en elektriciteit te besparen.
Om aan alle wasbehoeften te voldoen
Met de slimme programma’s van je was-droogcombinatie download je het meest geschikte wasprogramma voor de verzorging van je wasgoed.
Maximale flexibiliteit
Start uw wasprogramma wanneer u maar wilt! Met de uitgestelde startknop op uw compacte wasmachine kunt u uw wasprogramma zo programmeren dat het later begint, bijvoorbeeld in de daluren, om zo de hoogte van uw elektriciteitsrekening te verlagen.
Verbeter uw waservaring
Smart Touch is Candy’s technologie voor korte afstanden. Afhankelijk van het product kan het worden uitgebreid met extra functies, handige tips geven om uw ervaring met uw apparaat te verbeteren en u helpen bij het oplossen van problemen, rechtstreeks vanaf uw smartphone.
Los alle twijfels over de was op
Ontdek een reeks tips en trucs die u zullen helpen tijd en geld te besparen, en vooral om perfecte resultaten te krijgen bij elke wasbeurt!
Schitterende resultaten in minder tijd
Het is niet meer nodig om het wasmiddel rechtstreeks op het textiel aan te brengen: Candy heeft de Mix Power System +-technologie ontwikkeld, die het water en het wasmiddel mengt en in het hart van de vezels verstuift, wat ongelooflijke wasresultaten biedt in een zeer korte tijd, dankzij naar het Perfect Fast 59′-programma. Met de Mix Power System+ technologie bespaar je tot 60% energie in vergelijking met een traditioneel wasprogramma.
Comfort en design
Ergonomisch, aangenamer, de Gentle Touch maakt het mogelijk om de trommel van uw machine voorzichtig te openen, en dit met de druk van een vinger. Dankzij dit innovatieve systeem is het in- en uitladen van uw wasgoed eenvoudig en in recordtijd gedaan!