Bosch WTXH8M50NL Warmtepompdroger
Bosch WTXH8M50NL Warmtepompdroger

Bosch WTXH8M50NL Warmtepompdroger

849,00

Meer informatie

## De slimste keuze voor je was
Het juiste droogprogramma kiezen voor je was, kan ingewikkeld zijn. Dankzij Smart Dry met Home Connect wordt het droogprogramma nu automatisch gekozen op basis van het laatste wasprogramma. De draadloze technologie zorgt voor communicatie tussen de wasmachine en droger, zonder behulp van een ander apparaat of app. De lading, type stof en de hoeveelheid vocht worden allemaal meegenomen in de programmakeuze. De slimste manier voor een perfect gedroogde was.
## Weet precies wanneer jouw kleding perfect droog is
De wasdrogers en was-droogcombinaties van Bosch met AutoDry zijn tot veel in staat. Ze drogen tot wel 10 kg aan wasgoed bijzonder voorzichtig en precies zo droog als jij wil. Of je dat overhemd nu wil strijken, opbergen of aantrekken: AutoDry zorgt ervoor. De sensoren meten continu de temperatuur en hoe vochtig het wasgoed nog is. Daarmee is je kleding beschermd tegen buitengewoon hoge temperaturen en overdroging.
## Ongekend stil en duurzaam
De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waardoor drogers van Bosch bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord verder kunt gaan met je yoga-oefeningen.
## Home Connect
Je hebt nu de volledige controle in handen met de huishoudelijke apparaten van Bosch met Home Connect. Waar je ook bent, je doet het met één druk op de knop. Maak gebruik van de Home Connect app op je mobiele device om gemakkelijk het apparaat van je keuze te bedienen en monitoren.
## Extra zorgvuldig drogen met aandacht voor jouw kleding
Het SensitiveDrying System droogt de was met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt. Daarbij wordt je wasgoed zachtjes rondgedraaid en blijft het niet liggen in de trommel. Het resultaat? Zacht en droog wasgoed zonder kreuken!
## Overige voordelen
De Bosch WTXH8M50NL is een warmtepompdroger met een vulcapaciteit voor 1 tot 9 kg wasgoed en voorzien van energielabel A++. Naast de standaard wasprogramma’s Katoen en Kreukherstellend bevat de warmtepompdroger ook de volgende speciale programma’s: AllergiePlus, Katoen, Overhemden, Smart Dry, Dons, Fijne was, Handdoeken, Mix, Superkort 40 minuten, Sport, Dekbed, Kreukherstellend, Wol finish en Tijdprogramma warm. Verder is de droger voorzien van de Home Connect functie. De deurfilter na elk programma reinigen is nu ook verleden tijd met AutoClean.
## Het deurfilter van je droger reinigen is nu verleden tijd
Moeiteloos drogen met Bosch. Onze zorgvuldig ontworpen AutoClean-droger is de énige droger van Bosch zonder deurfilter. Tijdens elke droogbeurt wordt het pluis automatisch verwijderd, weggespoeld en opgeslagen in het reservoir dat je pas na ongeveer 20 droogbeurten hoeft te legen. Het deurfilter na elk programma reinigen is dus verleden tijd.