Bosch WNG24430NL - Serie 6 - Was-droogcombinatie
Bosch WNG24430NL – Serie 6 – Was-droogcombinatie
1.049,00 Meer informatie

Bosch WNG24430NL – Serie 6 – Was-droogcombinatie

1.049,00

Meer informatie

Met deze Bosch WNG24430NL wasdroogcombinatie kan je tot 9 kg wassen en tot 6 kg drogen. Met de sensoren van AutoDry heb je de beste temperatuur en vochtigheid tijdens het drogen en met SpeedPerfect verkort je de programmaduur tot 65%. Om nog hygiënischer te reinigen is er een HygieneCare programma en om gericht vlekken te verwijderen een vlekkenautomaat. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie en dankzij de trommelverlichting heb je een goed overzicht.
VoordelenAntivlekken automaat
AutoDry vochtigheidssensoren
HygieneCare programma
NadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldosering
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de droger zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Wash+Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
speedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het speedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt. Je bespaart hiermee ook tot 50% meer energie.
HygieneCare, voor extra hygiëne Het HygieneCare programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.
ActiveWater, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
EcoSilence Drive, efficiënter en stillerDeze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
kenmerken van de Bosch WNG24430NL
AutoDry – EcoSilence drive – 10 jaar garantie op de motor – Wash&Dry 60 – SpeedPerfect – AntiVlekken automaat – HygieneCare – Trommelverlichting – varioTrommel – ActiveWater – AntiVibration – Zelfreinigende condensor – aquaStop – Kinderbeveiliging – easyClean wasmiddellade – Bijvulfunctie
Programma’s en opties
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: Extra snel 15, HygieneCare, Mix, Centrifugeren/afpompen, spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: Opfrissen, drogen, voorzichtig dorgen, Wash&Dry 60
Optie vlekkenautomaat – 4 soorten vlekken verwijderen
Opties wassen: Licht strijken, Spin speed selection, SpeedPerfect, Start/Pauze, Temperatuur selectie, Voorwas