Bosch WNA13400NL - Serie 4 - Was-droogcombinatie
Bosch WNA13400NL – Serie 4 – Was-droogcombinatie

Bosch WNA13400NL – Serie 4 – Was-droogcombinatie

799,00

Meer informatie

Met de Bosch WNA13400NL wasdroogcombinatie kan je via het Wash&Dry programma in 60 minuten tijd je wasgoed gewassen en gedroogd hebben. Zorg met de beladingssensoren van ActiveWater voor de juiste hoeveelheid water. Wil je liever sneller wassen? kies dan het SpeedPerfect programma, om tot 65% tijd te verkorten. De varioTrommel beschermd je kleding beter tegen slijtage en ben je was vergeten? voeg dan nog was toe via de bijvulfunctie.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
ActiveWater Plus, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
VarioTrommel, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioTrommel tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.
Kenmerken van de Bosch WNA13400NL
SpeedPerfect – Bijvulfunctie – AquaSecure – EcoSilence drive – 10 jaar garantie op de motor – ActiveWater Plus – AntiVibration – LED display – varioTrommel – Zelfreinigende condensor – Kinderbeveiliging – EasyClean lade – Signaal einde van het programma
Functies en programma’s op de Bosch wasdroogcombinatie
Speciale wasprogramma’s: SuperKort 15min, Mix, Centrifugeren/afpompen, Sport, Spoelen
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: IronAssist, Drogen, Voorzichtig drogen, Wash&Dry 60 min
Extra functies wassen: Licht strijken, Selectie toerental, SpeedPerfect, Start / bijvullen, Temperatuur selectie, Voorwas
Extra functies drogen: Droogdoel