Beko HTV7736XSHTM1 - Was-droogcombinatie - Grijs
Beko HTV7736XSHTM1 – Was-droogcombinatie – Grijs

Beko HTV7736XSHTM1 – Was-droogcombinatie – Grijs

467,22

Meer informatie

De Beko HTV7736XSHTM1 Was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 7kg. Ideaal als je graag kleine wasjes draait. Al helemaal met het Wash&Wear programma was en droog je binnen 1 uur, 1 kg aan wasgoed, dit is heel fijn als je op het laatste moment toch die ene broek aan wilt voor een afspraak.
Voordelen Wash&Wear:1 kg wasgoed, schoon en droog in 1 uur
ProSmart™ motor: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
AquaWave®-systeem: gaat zorgvuldiger met je wasgoed om
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
Wash&Wear® Een last minute afspraak of wil je toch die lievelingsbroek vandaag aan? Dat is geen probleem met de Wash&Wear®-technologie van Beko. Je kunt hiermee in minder dan een uur een tot 1 kg op 20-30 °C wassen en drogen.
Hygiene+ Wash & Dry™-programma
Mensen met allergieën weten maar al te goed dat sommige mijten en bacteriën in kleding een wasbeurt kunnen overleven. Het Hygiene+ Wash & Dry™-programma combineert een gevoelige temperatuurcontrole met extra spoel- en centrifugeercycli, zodat deze micro-organismen uit het wasgoed verdwijnen. Het programma werkt bij 20 °C tot 90 °C. De 60 °C-cyclus is goedgekeurd door Allergy UK en verwijdert 99,9% van de allergenen.
DrumClean+-programma
Nadat de machine vaak heeft gedraaid, begint de trommel een beetje minder fris te ruiken van al het vocht. Het DrumClean+-programma met AirTherapy®-technologie laat extra warme lucht circuleren om geurtjes te laten verdwijnen en de trommel grondig te reinigen. Een schone trommel zorgt voor schonere was, elke keer weer.
Smart-home functie HomeWhiz Deze was-droogcombinatie is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.
ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.
Zekerheid en garantie:
Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement.