AEG L7WBG854W - DualSense - Was-droogcombinatie - NL/FR
AEG L7WBG854W – DualSense – Was-droogcombinatie – NL/FR

AEG L7WBG854W – DualSense – Was-droogcombinatie – NL/FR

849,00

Meer informatie

De AEG L7WBG854W wasdroogcombinatie beschikt over een trommel die tot maximaal 8 kg kan wassen en 5 kg drogen. De DualSense technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de stoffen voor het beste resultaat, waarbij de ProSense zorgt voor optimale droogtijd. De Care-trommel biedt een zachtere wascyclus voor je kleding en de stoomprogramma’s zorgen voor minder kreukels en vouwen, waardoor je ook minder hoeft te strijken. Liever op een later moment een programma starten? gebruik dan de startuitstel.
Voordelen Stoomprogramma’s
ProSense, beladingssensor
Startuitstel
Nadelen Heeft geen zelfreinigende condensor
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Flexibiliteit voor dagelijks gemak met Wash&Dry De AEG wasdroogcombinatie beschikt over een Wash&Dry programma. Kies een van de uitgebreide was-en droogcyclus zodat kleding perfect wordt gereinigd. Naast een was-en droogcyclus kan je ook nog aparte was en droog programma’s kiezen.
Zachter wassen met de Care-trommel Deze AEG wasmachine beschikt over een Care-trommel. Deze trommel is gemaakt met een verhoogd kussenachtig patroon en een geoptimaliseerde schoep. Een dun laagje water bedekt de gaten tijdens het wassen, wat zorgt voor een nog fijnere en zachtere wascyclus.
DualSense, extra verzorging voor je kleding De DualSense-technologie past de beweging en de temperatuur aan op het type stof wat er op dat moment gewassen wordt. Op deze manier wordt er altijd betere verzorging gegeven aan je wasgoed. De droogcylci zijn gecertificeerd door Woolmark Blue, die zelfs wol op een veilige manier wast.
Stoomprogramma voor minder kreukels Deze was-droogcombinatie van AEG beschikt over een stoomprogramma. Dit programma helpt vezels in de kleding te verzachten. Daarnaast zorgt stoom er ook voor dat er minder kreukels zich vormen in de kleding, waardoor je ook minder hoeft te strijken.
Kenmerken van de AEG L7WBG854W
Stoomprogramma – Care-trommel – Quick 20, Wash&Dry 60 – ProSense – DualSense – Overloopbeveiliging met AquaControl – Kinderbeveiliging – Anti-schuim spoelsysteem – Woolmark Blue – ÖKOinverter motor – Groot display – Startuitstel
Programma’s en functies op de AEG wasdroogcombinatie
Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, Wol/Handwas, Outdoor, Quick 20 Wash&Dry 60, Steam, Spoelen, Zwieren/Pompen
Anti-schuim spoelsysteem
Automatisch drogen, Tijdsgestuurd drogen
Wolprogramma, handwasprogramma en stoomprogramma
Startuitstel