AEG A9WHMIC1 - Microplastic filter
AEG A9WHMIC1 – Microplastic filter

AEG A9WHMIC1 – Microplastic filter

60,95

Meer informatie

De AEG A4WHCAR1 is een microplastic filter die ervoor zorgt dat microplastic vezels tot 90% niet in het afvalwater terecht komen. Microplastic vezels komen vaak vrij van synthetische kleding, wat ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Deze vezels worden opgevangen in het microplastic filter en kan je na reiniging weggooien en vervangen. Het apparaat is makkelijk te bevestigen aan de muur. Omdat het op waterdruk werkt, hoeft het niet aangesloten te worden op een stopcontact. Daarbij is het apparaat ook nog eens beter voor het milieu.
Minder microplastic vezels in het afvoerwater Door dit microplastics filter toe te passen op jouw wasmachine, zorg je ervoor dat de hoeveelheid microplastic vezels die in het afvalwater terechtkomen verminderd. Dit heeft een positief effect op het wassen van synthetische kleding.
Vangt tot 90% aan microplastic vezels op Een wasmachine kan niet voorkomen dat er microplastic vezels vrijkomen als je synthetische kleding wast. Echter kan het microplastic filter er wel voor zorgen dat er geen vezels , die vrijkomen van je synthetische kleding in het afvoerwater terechtkomen.
Bevestigen aan je muur Het apparraat dient bevestigd te worden aan je muur. De schroeven die je hiervoor nodig hebt zitten bij het product inbegrepen. Er is ook geen stopcontact nodig om het apparaat werkende te krijgen, omdat het wordt aangedreven door waterdruk.
Gemakkelijk te reinigen Het filter dient zo nu en dan ook schoongemaakt te worden. Wanneer dit het geval is, gaat het lampje branden op het apparaat. Als deze brand tijdens een wascyclus, kan de cyclus gewoon voltooid worden en kan je daarna het filter reinigen. Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal blijft presteren, is het handig als je het regelmatig reinigd. Een schoonmaakborstel zit bij het product inbegrepen.
Handig om te weten
Bevestigen aan de muur (schroeven inbegrepen)
Regelmatig schoonmaken (schoonmaakborstel inbegrepen)
Ten minste 50% van het plastic in het microplastic filter word gerecycled
Let op: Alleen te gebruiken bij wasmachines van AEG, Zanussi & Electrolux. Werkt niet bij was-droogcombinaties.
Geschikt vervangpatroon AEG A4WHCAR1