AEG A4WHCAR1 - Microplastic filter - Vervangpatroon
AEG A4WHCAR1 – Microplastic filter – Vervangpatroon

AEG A4WHCAR1 – Microplastic filter – Vervangpatroon

26,89

Meer informatie

De AEG A4WHCAR1 is een vervangpatroon voor microplastic filter die ervoor zorgt dat microplastic vezels tot 90% niet in het afvalwater terecht komen. Microplastic vezels komen vaak vrij van synthetische kleding, wat ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Deze vezels worden opgevangen in het microplastic filter en kan je na reiniging weggooien en vervangen. Om dit filter schoon te houden wordt er een schoonmaakborstel meegeleverd.
Minder microplastic vezels in het afvoerwater Door dit microplastics filter toe te passen op jouw wasmachine, zorg je ervoor dat de hoeveelheid microplastic vezels die in het afvalwater terechtkomen verminderd. Dit heeft een positief effect op het wassen van synthetische kleding.
Vangt tot 90% aan microplastic vezels op Een wasmachine kan niet voorkomen dat er microplastic vezels vrijkomen als je synthetische kleding wast. Echter kan het microplastic filter er wel voor zorgen dat er geen vezels , die vrijkomen van je synthetische kleding in het afvoerwater terechtkomen. Gemakkelijk te reinigen Het filter dient zo nu en dan ook schoongemaakt te worden. Wanneer dit het geval is, gaat het lampje branden op het apparaat. Als deze brand tijdens een wascyclus, kan de cyclus gewoon voltooid worden en kan je daarna het filter reinigen. Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal blijft presteren, is het handig als je het regelmatig reinigd. Een schoonmaakborstel zit bij het product inbegrepen.
Handig om te weten
Dit filter is geschikt voor in de AEG A9WHMIC1
Let op: Alleen te gebruiken bij wasmachines van AEG, Zanussi & Electrolux. Werkt niet bij was-droogcombinaties.