Beko WTE10744XDOS1 - Wasmachine
Beko WTE10744XDOS1 AutoDose – Wasmachine

Beko WTE10744XDOS1 AutoDose – Wasmachine

548,00

Meer informatie

Ben je op zoek naar een zuinige wasmachine waarmee je veel was in een keer kwijt kan met een automatische dosering? Dan is de Beko WTE10744XDOS1 wasmachine is ideaal met een vulgewicht van 10kg. Deze wasmachine draait op 1400 toeren (instelbaar) en heeft een vulopening van 30 cm. Deze Beko wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor; op deze motor krijg je maarliefst 10 jaar garantie. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling. De afmetingen van de Beko WTE10744XDOS1 zijn 84 x 60 x 64 cm (H x B x D).
Voordelen Autodose: automatische wasmiddeldosering
ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor.
EcoTub: Een trommel gemaakt van gerecycle PET-flessen
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
Geen smart home functie
AutoDose
De zuinige Beko WTE10744XDOS1 wasmachine heeft ook een Autodose systeem. Hiermee hoef je, je dus nooit meer af te vragen of je wel de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel en wasverzachter toevoegt. Je kiest de vuilgraad van je was, je vult het reservoir met wasmiddel en wasverzachter, en de machine doet de rest! je hoeft het zelfs niet bij elke was toe te voegen. Het AutoDose systeem kan een maand lang automatische precies genoeg toevoegen aan je was. Hierdoor bespaar op je de aanschaf van wasmiddelen.
EcoTub De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.
ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.
SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.