AEG L8FE894BN - ProSteam - Wasmachine - NL/FR
AEG L8FE894BN – ProSteam – Wasmachine – NL/FR

AEG L8FE894BN – ProSteam – Wasmachine – NL/FR

779,00

Meer informatie

De AEG L8FE894BN wasmachine zorgt voor een extra droog resultaat dankzij de 1400 rpm. Met de ÖKOMix technologie wordt wasmiddel en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een beter en beschermend resultaat. Met de beladingssensoren van ProSense bespaar je water en energie en zorgt de ProSteam ervoor dat kreukels en geurtjes uit wasgoed wordt verwijderd. Was met de ÖKOPower in 59 minuten een volledig programma of maak de trommel schoon via het MachineClean programma. Wil je later het programma starten? kies dan voor de startuitstel functie. De wasmachine beschikt over stoomprogramma’s zoals AntiAllergy.
Voordelen Stoomprogramma’s als AntiAllergy
ProSense, beladingssensor
ÖKOPower, klaar is 59min
Nadelen Niet te bedienen via een app
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
Wassen binnen een uur Dankzij het ÖKOPower programma, zorg je ervoor dat je was snel klaar is. In 59 minuten is het programma afgelopen en heb je een perfect resultaat met minder energieverbruik. Handig als je snel schone kleding nodig hebt.
Kenmerken van de AEG L8FE894BN
ÖKOPower – ÖKOMix – Groot display – ÖKOInverter motor – ProSense – Stoomprogramma’s – AntiAllergy – AquaControl – ProSteam – Optie vlekken behandelen – Startuitstel – DirectSpray – Kinderbeveiliging – Woolmark Green – SoftPlus – ART snelbevochtigingstechniek
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, Steam, OKOPower, 20min 3Kg, Outdoor, Machine Clean, Anti-Allergie
Optie extra vlekken behandelen
Tijdsbesparende opties
Startuitstel
Stoomprogramma’s en zijde programma