Siemens WM14VMH5NL - iQ700 - Wasmachine
Siemens WM14VMH5NL – iQ700 – Wasmachine

Siemens WM14VMH5NL – iQ700 – Wasmachine

899,00

Meer informatie

De Siemens WM14VMH5NL iQ700 wasmachine is met energielabel A zeer energiezuinig en beschikt over vele programma’s. Kies bijvoorbeeld het antiVlekken systeem om gericht vlekken te verwijderen, varioSpeed om nog sneller te wassen of het AllergiePlus programma om nog hygiënischer te wassen. Is de trommel vies? zet dan het trommelreinigingsprogramma aan. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie. De wasmachine is ook te bedienen via de Home Connect app.
Voordelen Home Connect app
antiVlekken systeem
AllergiePlus programma
Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Siemens wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
AllergiePlus, voor extra hygiëne Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Kenmerken van de Siemens WM14VMH5NL
AllergiePlus – Trommelreinigingsprogramma – Home Connect – powerSpeed – SpeedPerfect – varioSpeed – Bijvulfunctie – TouchControl – antiVlekken systeem – waveTrommel – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – XXL volume trommel van 65 liter – aquaStop – waterPerfect Plus – antiVibration – Onbalansherkenning – Kinderbeveiliging – EasyClean
Functies en programma’s op de Siemens iQ700 wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
HomeConnect, antiVlekken systeem
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Spoelen, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren