Siemens WM14VGHCFG - iQ800 - Wasmachine
Siemens WM14VGHCFG – iQ800 – Wasmachine

Siemens WM14VGHCFG – iQ800 – Wasmachine

999,00

Meer informatie

De Siemens WM14VGHCFG wasmachine is een zeer energiezuinig A model, die onder andere beschikt over een Hygiëne programma om extra hygiënisch te wassen. Verwijder de 16 meest voorkomende vlekken met het AntiVlekken systeem of verkort de tijd door middel van de functie varioSpeed. De waveTrommel beschermd je kleding tegen slijtage en de beladingssensor meet de was en past daar de hoeveelheid waterverbruik op aan. Voor nog meer gemak is de Siemens wasmachine ook te bedienen via de HomeConnect app. Is de trommel vies? gebruik dan het trommelreinigingsprogramma met herinneringsfunctie.
Voordelen Home Connect app via WiFi
Trommelreinigingsfunctie
antiVlekken systeem
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Siemens wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Kenmerken van de Siemens WM14VGHCFG
Home Connect app via WiFi – antiVlekken systeem – TouchControl tiptoetsen – Bijvulfunctie – TFT tekstdisplay – powerSpeed – XXL volume trommel – waveTrommel – Trommelverlichting – Trommelreinigingsfunctie – iQdrive motor met 10 jaar garantie – antiVibration – Beladingssensor – waterPerfect Plus – aquaStop – Hygiëne programma – Kinderbeveiliging – EasyClean lade
Programma’s en functies op de Siemens WM14VGHCFG
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Afpompen, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Donkere was, Handdoeken, Overhemden / Blouses, Outdoor, powerSpeed 59, Centrifugeren, Snel + Mix, Extra
spoelen, Dekens, Extra snel 30’/15′
Opties: Extra spoelen, Licht strijken, spoelen, antiVlekken-systeem, Stil wassen, varioSpeed, Geen eindcentrifugeren, Voorwas, Extra water
TouchControl tiptoetsen: Basisinstellingen, Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Opties, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren