Siemens WM14UT70NL - iQ500 - Wasmachine
Siemens WM14UT70NL – iQ500 – Wasmachine

Siemens WM14UT70NL – iQ500 – Wasmachine

679,00

Meer informatie

Met de Siemens WM14UT70NL wasmachine was je nu nog sneller door middel van het Speed Pack L in 15 of 30 minuten. Door het WaterPerfect Plus systeem wordt er minder water en energie verbruikt bij een programma. De wasmachine werkt stiller. efficiënter en stiller door de koolborstelloze motor en staat stabieler door de antiVibration wand. Gebruik het trommelreinigingsprogramma om te trommel schoon te maken of het outdoor programma voor sportkleding.
Voordelen SpeedPack L
waterPerfect Plus
iQdrive
Nadelen Niet te bedienen via een app op je smartphone
Versnelde wasprogramma’s De wasmachine beschikt over twee snelle was programma’s. Versnel het wasprogramma door de varioSpeed-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten met het SpeedPack L een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.
iQdrive, stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Outdoor wasprogramma De wasmachine beschikt over een outdoor- en impregneerprogramma. Door de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt het voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
WaterPerfect, zo min mogelijk waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Programma’s
Katoen – Kreukherstellend – Fijne was/zijde – Wol handwas
Trommelreiniging – Lingerie – Blouses/Overhemden – Jeans/Donkere was – Outdoor – Centrifugeren/afpompen – Snel + Mix – Extra spoelen – Extra snel 30/15 min
Optie: VarioSpeed , was tot 65% sneller.
Hoogtepunten van de Siemens WM14UT70NL
SpeedPack L – TextileGuard, sport en outdoor programma – iQdrive motor + 10 jaar garantie – Beladingsherkenning – WaterPerfect Plus – WaveTrommel – Bijvulfunctie – Kinderbeveiliging – Trommelreiniging – antiVibration – AquaSecure – easyClean wasmiddellade