Siemens WM14UQ70NL - iQ500 - SensoFresh - Wasmachine
Siemens WM14UQ70NL – iQ500 – SensoFresh – Wasmachine

Siemens WM14UQ70NL – iQ500 – SensoFresh – Wasmachine

699,00

Meer informatie

De Siemens WM14UQ70NL wasmachine verzorgt je wasgoed en maakt het effectief schoon dankzij de waveTrommel. Geurtjes en bacteriën worden verwijderd met SensoFresh voor een fris resultaat. Heb je boter,bloed, gras of rode wijn vlekken? kan dit gericht worden verwijderd met het AntiVlekken systeem. Het WaterPerfect Plus systeem regelt het optimale waterniveau en zodra de trommel vies is, kan dit worden schoon gemaakt met het trommelreinigingsprogramma.
VoordelenSensoFresh
waveTrommel
AntiVlekken systeem
NadelenNiet te bedienen via een app
SensoFresh, geur en bacterievrij wassenMet het SensoFresh-functie is het mogelijk om kleding binnen 30 minuten heerlijk fris te krijgen. Door de actieve zuurstof worden geuren en bacteriën uit de kleding verwijdert. Dit programma kan ook geactiveerd worden tijdens het wasprogramma tot 40 graden. Op deze manier wordt tot 99,9% van alle bacteriën uit het wasgoed gewassen, ook op lage temperaturen.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderenDeze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
Outdoor programmaDe wasmachine beschikt over een outdoor programma. Door de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt het voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.
varioSpeed, tot 65% sneller wassenHeb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Trommelverlichting, voor een beter zichtMet de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
iQdrive, stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Programma’s
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, sensoFresh: opfrissen, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
Kenmerken van de Siemens WM14UQ70NL
SensoFresh – AntiVlekken systeem – Sport en outdoorprogramma – SpeedPack L – varioSpeed – TouchControl – Bijvulfunctie – MultiTouch LED – Trommelverlichting – trommelreinigingsprogramma – waveTrommel – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – waterPerfect – aquaSecure – antiVibration – Kinderbeveiliging – easyClean – Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel