Samsung WW80T854ABT/S2 Wasmachine Wit
Samsung WW80T854ABT/S2 Wasmachine Wit
1.049,00 Meer informatie

Samsung WW80T854ABT/S2 Wasmachine Wit

1.049,00

Meer informatie

De WW80T854ABT/S2 wasmachine van Samsung heeft een vulgewicht van 8 kg. De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A.
Voordelen van de Samsung WW80T854ABT/S2
* 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* QuickDrive Q-drum: Door 2 verschillende trommeldelen wordt kleding beter schoongewassen.
* Met Addwash voeg je tijdens de wasbeurt nog was toe, via het speciale deurtje.
* Met EcoBubble van Samsung doe je de was extra efficiënt, ook op een lagere temperatuur.
*
Vulgewicht van 8 kg
Een Samsung wasmachine met een vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens tot ongeveer 2-4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 9 kg.
1400 toeren
Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1400, dan komt het wasgoed al redelijk droog uit de trommel, met een restpercentage van ongeveer 50%. Dat is een hoger percentage restvocht dan bij een wasmachine met 1600 toeren, waar het wasgoed een restvochtpercentage heeft van circa 44%. Dat bekent dat als je de was centrifugeert op 1400 toeren, het langer moet drogen dan als je het centrifugeert op 1600 toeren. Vind je dat geen probleem, dan is de WW80T854ABT/S2 wasmachine van Samsung een uitstekende keuze.
QuickDrive: Q-Drum
QuickDrive: Q-Drum is een unieke technologie van Samsung. De trommel bestaat namelijk uit 2 losse delen. De achterplaat kan in een andere richting draaien. Hierdoor wordt jouw wasgoed in meerdere richtingen geslingerd. Het gevolg daarvan is weer dat vuil sneller uit de kleding gaat.
Addwash
De Addwash technologie van Samsung is een klein klepje aan de voorkant van de wasmachine waar je extra wasgoed kan toevoegen. Ook kan je handgewassen kleding toevoegen om het te laten afspoelen.
Ecobubble
Met de Ecobubble technologie van Samsung krijg je de mogelijkheid om effectief op lagere temperatuur te wassen. Zo bespaar je een hoop energie en blijft je wasgoed langer fris.
Super Speed (39 minuten)
Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl Eco Bubble een grondige reiniging biedt. Speed Spray verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.
Hygiënisch stomen
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen.
Ontdek meer van Samsung (https://www.expert.nl/samsung) Bekijk alle Samsung wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-Samsung)