AEG L9FEE96S - 9000 serie - SoftWater - Wasmachine - NL/FR
AEG L9FEE96S – 9000 serie – SoftWater – Wasmachine – NL/FR

AEG L9FEE96S – 9000 serie – SoftWater – Wasmachine – NL/FR

899,00

Meer informatie

Deze AEG L9FEE96S wasmachine heeft een ruim laadvermogen van 9 kg en kan tot 1600 toeren per minuut draaien. Het water dat in de wasmachine gaat wordt gefilterd, hierbij worden alle schadelijke stoffen zoals kalk verwijderd. Je kleding blijft hierdoor nog langer zijn kleur behouden. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden is de ProSteam functie ideaal. Deze wasmachine beschikt bovendien over ÖKOMix-technologie, het wasmiddel en de wasverzachter wordt vooraf in het water opgelost, waardoor iedere vezel gewassen en verzorgd wordt.
Wassen binnen een uur Dankzij het ÖKOPower programma, zorg je ervoor dat je was snel klaar is. In 59 minuten is het programma afgelopen en heb je een perfect resultaat met minder energieverbruik. Handig als je snel schone kleding nodig hebt. ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
ProSense, water en energiebesparend De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
SoftWater, betere verzorging voor kleding Deze AEG wasmachine beschikt over SoftWater-technologie. Het water wordt voordat het in de trommel terecht komt, vrij gemaakt van mineralen, waardoor het water de optimale kwaliteit heeft. Dit zorgt ervoor dat het ook minder schade aanbrengt aan je kleding. Hiermee voelen stoffen zacht aan en blijven de kleuren optimaal.
Kenmerken van de AEG L9FEE96S
SoftWater technologie – ÖKOMix – ProSteam – ProSense – Extra groot display – ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie – Stoomprogramma’s – AquaControl – Woolmark Green – Jet System-wastechnologie – DirectSpray – Tijdbesparende opties – Anti-Allergie – ÖKOPower
Programma’s en functies
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, ColourPro, Delicaat, WoolSilk, Steam, OKOPower, 20min 3Kg, Outdoor, Anti-allergie, zijde
Stoomprogramma’s
Optie extra spoelen, tijdbesparende opties