AEG L8FEC96QS - AutoDose - Wasmachine
AEG L8FEC96QS – AutoDose – Wasmachine

AEG L8FEC96QS – AutoDose – Wasmachine

949,00

Meer informatie

AEGWasmachine L8FEC96QS AutoDose De beschermer van uw delicate hemden
Uw favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak u het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in de wasmachine L8FEC96SQ van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd.
De beste zorg voor uw kleding, geheel automatisch
De intelligente sensoren van AutoDose in de wasmachine L8FEC96QS berekenen de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter. Overdoseren wordt voorkomen, waardoor uw kleding blijft langer mooi blijft. Katoenen kleding blijft tot wel driemaal langer bestand tegen scheuren. *uitgeoefende kracht op katoen gewassen op 30°, automatische dosering, 30 wasbeurten met AEG vs.10 wasbeurten met concurrent.
Efficiënter dagelijks wassen
ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat u alles biedt wat u nodig heeft. Was uw kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energieverbruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.
Elke vezel gereinigd en beschermd
In een traditionele wasmachine bereikt uw wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Met ÖKOMix wordt elk spoortje wasmiddel en wasverzachter vermengd met water zodat het volledig oplost en wordt geactiveerd nog voordat het in de trommel terechtkomt. Het is de eerste technologie ooit voor wasmachines die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.
Wasgoed van de volgende generatie. Met de My AEG Care-app
Ervaar de zorg op maat door de wasapparaten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma’s op afstand in, krijg cyclusaanbevelingen voor uw kleding en ontvang meldingen als u wasgoed klaar is. Maatzorg voor uw wasgoed binnen handbereik.
Minder strijken. Frissere kleding
Deze wasmachine L8FEC96QS van AEG gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen. U kunt ook uw wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma zodat u uw kleding nauwelijks hoeft te strijken.