AEG L6FBN76IW - 6000 serie - ProSense - Wasmachine
AEG L6FBN76IW – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6FBN76IW – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

724,95

Meer informatie

Deze AEG L6FBN76IW wasmachine beschikt over een toerental van 1600 per minuut. Hierdoor komt je wasgoed nog droger uit je wasmachine. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. De ProTex trommel beschermd het wasgoed, waarbij de inverter motor de prestaties van de wasmachine verbeterd door minder slijtage en minder trillingen. Wil je een programma op een ander moment starten? gebruik dan de startuitstel.
Voordelen Startuitstel
ProSense, beladingssensoren
Anti-Allergie programma
Nadelen Relatief kleine trommel van 7 kg
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Bepaal zelf je starttijd De wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.
Kenmerken van de AEG L6FBN76IW
ProSense – ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie – ProTex trommel – Overloopbeveiliging met AquaStop – Woolmark blue – Startuitstel – Zijde programma – Optie extra spoelen – Optie vlekken behandelen – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging – Anti allergieprogramma
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, 20min 3Kg, Cotton 20, Duvet, Anti Allergy Vapour, Centrifugeren/Pompen
Optie vlekken behandelen & optie extra spoelen
Zijde programma
Functionele opties: On/Off, Temp Selection, Spin Selection, Options, Start/Pause, Time Save, Delay Start