AEG L6FBI94BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR
AEG L6FBI94BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

AEG L6FBI94BW – ProSense – Wasmachine – NL/FR

599,00

Meer informatie

De beladingssensoren van ProSense in deze AEG L6FBI94BW wasmachine, zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid wordt afgestemd op het juiste programma voor een optimaal resultaat. Door de sensorgestuurde waterdosering wordt er ook nooit overbodig water verbruikt. De ProTex trommel gaat zachtjes om met wasgoed om het te beschermen. Wil je het programma later starten? gebruik dan de startuitstel functie. Heb je kleding met vlekken die je wil verwijderen? kies dan de optie vlekken behandelen.
Voordelen ProSense beladingssensoren
Uitgestelde start
Sensorgestuurde waterdosering
Nadelen Maakt met 76 dB relatief veel geluid tijdens het zwieren/centrifugeren
ProSense, water en energiebesparend De wasmachine beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de wasmachine duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Kenmerken van de AEG L6FBI94BW
ProSense – Inverter motor – ProTex trommel – Kinderbeveiliging – Onbalanssysteem – Sensorgestuurde waterdosering – Anti schuim spoelsysteem – Uitgestelde start – Opties extra spoelen en vlekken – Wascapaciteit van 9 kg
Programma’s
Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, WoolSilk, 20min 3Kg, Katoen 20°, Jeans, Machine Clean, Zwieren/Pompen
Optie extra spoelen
Optie vlekken behandelen
Uitgestelde start