Zanussi PISA Wasmachine Wit
Zanussi PISA Wasmachine Wit
469,00 444,00 Meer informatie
Aanbieding!

Zanussi PISA Wasmachine Wit

444,00

-5%

Meer informatie

De PISA wasmachine van Zanussi heeft een vulgewicht van 8 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse B.
Voordelen van de Zanussi PISA
* 8 kg vulgewicht: geschikt voor een huishouden van ongeveer 2-3 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* Doe de was binnen een uur met de Easy Cyclus technologie.
* Met CleanBoost wordt tijdens het wasprogramma stoom toegevoegd, om bacteriën te verminderen.
* Met FlexiTime technologie van Zanussi kan je een wasbeurt versnellen, zodat het past in jouw planning.
* Met EasyIron hoef je minder te strijken, omdat kreukelvorming wordt tegengegaan in de wastrommel.
* Met de stille Invertermotor doe je de was op een laag geluidsniveau.
Laadvermogen van 8 kg
Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, dan is het laadvermogen een van de eerste dingen waar je rekening mee houdt. Kies je voor een trommel met een laadvermogen van 8 kg, dan is de Zanussi PISA wasmachine een goede keuze voor huishoudens van ongeveer 2 tot 3 personen. Is je huishouden groter dan 3 personen of wil je vaak de was doen, dan adviseren wij om te kiezen voor een vulgewicht van minimaal 9 kilogram.
1400 toeren
Kies je voor een wasmachine met een toerental van maximaal 1400 toeren, dan kun je de was minder droog centrifugeren dan als je kiest voor een wasmachine met 1600 toeren. Vind je dat geen probleem, omdat het wasgoed niet in het zicht hangt of je maakt gebruik van een wasdroger, dan is de PISA wasmachine van Zanussi een goede keuze voor jou.
Easy Cyclus
Met Easy Cyclus technologie is een wasbeurt binnen 60 minuten klaar. Met een sneller programma, wat handig is voor kleinere ladingen, is de machine al met 30 minuten klaar. Dan is er ook nog de extra snelle behandeling die binnen een kwartier klaar is.
CleanBoost
Met CleanBoost technologie geef je jouw kleding een goede reiniging. De technologie voegt stoom toe aan het eind van een wasbeurt om zo bacteriën te verminderen.
FlexiTime
Met de FlexiTime-knop kan je heel eenvoudig de wasbeurt aanpassen aan jouw planning. Je hoeft één keer te tikken om het te activeren, vervolgens kan je nog een keer tikken om de duur in te korten.
EasyIron
Met EasyIron hoef je minder tijd te besteden achter de strijkplank. Deze technologie van Zanussi behandelt de was met extra zorg zodat er minder kreukels ontstaan in het wasgoed.
Invertermotor
Met de Invertermotor draai je ook ’s nachts je wasgoed. De motor is namelijk een verbeterde technologie die ervoor zorgt dat de wasbeurt op een laag geluidsniveau wordt gedraaid. Zo heb jij, net als je buren, geen last van een draaiende wasmachine.
Ontdek meer van Zanussi (https://www.expert.nl/zanussi) Bekijk alle Zanussi wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-Zanussi)