AEG L7ECO Wasmachine Wit
AEG L7ECO Wasmachine Wit
839,00 789,00 Meer informatie
Aanbieding!

AEG L7ECO Wasmachine Wit

789,00

-6%

Meer informatie

De L7ECO Wit wasmachine van AEG heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse B.
Voordelen van de AEG L7ECO Wit
* 9 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* Bespaar energie en water met ProSense.
* Met het ProSteam programma kun je kleding stomen en wordt kreukelvorming tegengegaan.
* Bespaar op energieverbruik met Eco Timesave, met maximaal wasresultaat.
*
Laadvermogen van 9 kg
Het vulgewicht van de wasmachine is een belangrijke factor, voor de keuze van een nieuwe wasmachine. Kies je voor een AEG wasmachine met een laadvermogen van 9 kg, dan is dat een goede keuze voor huishoudens van ongeveer 2 tot 4 personen. Is je huishouden groter dan 5 personen of wil je vaak de was doen, dan adviseren wij om te kiezen voor een vulgewicht van 10 kilogram.
1400 toeren
Kies je voor een wasmachine met een toerental van maximaal 1400 toeren, dan kun je de was minder droog centrifugeren dan als je kiest voor een wasmachine met 1600 toeren. Vind je dat geen probleem, omdat het wasgoed niet in het zicht hangt of je maakt gebruik van een wasdroger, dan is de L7ECO Wit wasmachine van AEG een goede keuze voor jou.
ProSense
Met ProSense wordt de hoeveelheid van de was gemeten. Dit doet de machine door de trommel een aantal keer rond te draaien. Het programma wordt aangepast op de hoeveelheid. Door ProSense gebruikt de wasmachine niet meer water en energie dan nodig is om de was schoon te krijgen.
ProSteam
Een kort ProSteam programma zorgt ervoor dat jouw kleding weer fris en netjes is voor de volgende dag. De kleding wordt schoon gestoomd, dus niet gewassen. Vieze luchtjes worden verwijderd en kleding krijgt een opfrisbeurt. Als je geen zin hebt in veel strijkwerk gebruik je een ProSteam programma voor minder kreukels.
Eco Timesave
Met Eco Timesave bespaar je op de energierekening en bespaar je tijd tijdens het wasprogramma. De wasmachine draait het programma op een energiezuinige manier, zonder dat het programma meer tijd nodig heeft.
Ontdek meer van AEG (https://www.expert.nl/aeg) Bekijk alle AEG wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-AEG)